Allsång med gästartist Jan Johansen

19/8 kl. 17.00
Välkommen till en härlig allsångskväll med Lena Nilsson och Carina E Nilsson. Med sig på scen har de även gästartisten Jan Johansen!
Svenskt & utländskt, gammalt & nytt, smäktande ballader & fullt hålligång, denna kvällen finns det något för alla och ingen kommer kunna sitta tyst!

Jan Johansens stora genombrott kom med ”Se på mig” 1995, då han vann Melodifestivalen och kom på en suverän tredjeplats i Eurovision Song Contest. ”Se på mig” låg etta på Svensktoppen i 30 veckor, varav 15 av dem i topp! Debutalbumet sålde i svindlande 160 000 exemplar. Sedan dess har Jan deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen och hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Ted Gärdestad och Cornelis Vreeswijk, turnerat både i Sverige och Norge och släppt 10 album.

”Allsång på Skansen”, ”Allsång i Lysekils stadspark”, ”Allsång på Sjöboden”! 

Listan kan göras lång med vilka sammanhang allsångsproffsen Lena Nilsson och Carina E Nilsson figurerat i.

Lena Nilsson är en artist med lång karriär. Ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister i ”Allsång på Skansen” under tre år och gav ut det kritikerrosade jazzalbumet ”Avec”. Andra sammanhang Lena medverkat i är visfestivaler, ett stort antal tv-program, spelningar på jazzklubb i London, konserter i Abu Dhabi och Vietnam och hon turnerar med föreställningen ”Monica Z &  Jag” tillsammans med Carina och gav även ut en skiva med samma titel i januari 2017.

Carina E Nilsson är en av landets mest välmeriterade pianister. Hon har bl a turnerat med Parkteatern tillsammans med Mattias Enn och musikalkonserten”Från Broadway till Duvemåla” och kompat större delen av den svenska artisteliten. 

Biljettpris: 130 kr.

Köp biljett här