En ”utspridd” Nationaldagskonsert

 Kom och fira en härlig nationaldag med oss!
6 juni kl 15.00

 Varmt välkomna till en ”utspridd” Nationaldagskonsert
Begränsat antal, endast 47 platser!

Gott om plats att sprida ut sig med minst 2 meter mellan varandra då teatern vanligtvis tar 270 personer.

Biljetter & info:  info@carinaenilsson.com alt LENA.LNVISION@gmail.com
Pris: 195 kr
Endast förköp
Servering finns ! 

 Monica Z & Jag

Ett varmt, intimt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv. Med sin unika scennärvaro och fantastiska röst skapar Lena Nilsson tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson en konsert som berör!

Det blir en stund med innerlig atmosfär fylld av glädje, humor, kärlek och minnen. Härligt sväng, stämningsfull eftertanke och glimten i ögat.
Lena Nilsson är en sångerska med lång karriär och ni känner bl a igen henne ifrån jazzsånggruppen Avec som var ständiga gästartister i ”Allsång på Skansen” under 3 år. Turneér i hela landet, ett stort antal TV-program, spelningar på jazzklubb i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar är ett litet axplock ur sammanhang hon medverkat i. 2017 gav Lena ut skivan ”Monica Z & Jag” och föreställningen har bl a spelats för utsålda hus på Kulturhuset Spira i Jönköping och Göteborgsoperans Skövdescen.

Carina E Nilsson hade sitt första framträdande som pianist vid tre års ålder och har allt sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid.
Med drygt 6.000 spelningar i bagaget och ca 250 spelningar om året kan man nog utan att överdriva säga att hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.