En kväll med Ted

Den 24/8 kl.19.00

Daniel Sjöberg har som många andra älskat Ted och Kenneths musik sen så länge han kan minnas.
2005 spelade han en av huvudrollerna i musikalen ”Sol, vind & vatten” på Chinateatern i Stockholm och han har sedan dess velat göra något mer med Ted & Kenneths låtar. I ”En kväll med Ted” varvas Ted & Kenneths musik med berättelser om när Daniel arbetade med Kenneth, anekdoter från brödernas långa karriär och betraktelser kring både livets lätta och svåra sidor.

Daniel Sjöberg är skådespelare, sångare, producent och regissör utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm. Han har arbetat bl.a. på Stockholms Stadsteater, GöteborgsOperan, China Teatern och Helsingborgs Stadsteater. Daniel har även gjort ett antal roller för film och TV, bl.a. i ”Beck” och ”Rederiet”. Han har som regissör gjort ett antal uppsättningar för teater på bl.a. Stadsteatern samt regisserat de svenska rösterna till tecknade filmer för bl.a. Disney. Man kunde senast se Daniel i en av huvudrollerna i Säffleoperans uppsättning av ”Så som i himmelen”

Ole Ornered är en av Sveriges mest anlitade gitarrister. Han har arbetat med många av Sveriges största artister och var i många år fast medlem i Owe Törnqvist band. Ole arbetade även med Daniel i ”Bellman – visor & bekännelser”.