Lill Lindfors

Copyright ©Peter Knutson
All Rights Reserved.
Detta fält får inte ändras eller raderas enligt 6 kap enligt lag (1960:729)
Fotografens namn skall anges vid ALL publicering!
Bilden skyddas av upphovsrättslagen

Hela Sverige har en relation till Lill Lindfors. Och hela Europa tappade hakan när Lill tappade kjolen i melodifestivalen 1985. Lill med sin magiska, sensuella utstrålning som det är så svårt att värja sig mot. Med den här konserten har Lill varit i Spanien och sedan turnerat i Sverige och Norge de senaste fyra åren. Lill tillhör en av Sveriges ”bredaste” och absolut populäraste artister och det bevisar hon i den här konserten som består av bl.a. latinmusik, kända standards,musik från egna CD och mycket humor.

MATS NORREFALK (gitarr & sång) Ett nytillskott till ensemblen från år 2007 som ger en ny dimension till konserten. En fantastiskt begåvad och mångsidig gitarrist och sångare.

CLAES CRONA trio ser man ofta bakom världsstjärnor . Trion har gjort flera egna CD och ett flertal med : Buddy De Franco-Eddie Daniels-Putte Wickman-Svante Thuresson etc. Under senare år turnéer med Toots Thielemans-Georgie Fame-Stacey Kent-Svante Thuresson-Putte Wickman-Viktoria Tolstoy-Scott Hamilton etc.

Två fantastiska musikanter ingår i trion: Johan Granström och Johan Loefcrantz

Söndagen den 13 augusti kl. 18.00

Köp biljett här

Senaste CD: 2007, ”A Tribute To Putte Wickman”.                                    2008 Claes Crona trio med ”Tre Tenorer”.                                                      2009 ”Remembering Putte Wickman” med Ken Peplowski-Putte och trion 2009- LIVE CD-n med Lill Lindfors Ny CD med Toots Thielemans som Gäst.