Medverkande i Askungen

Annie Lundin Hallgren spelar Askungen
Gick musikalutbildning på gymnasiet och sedan performance arts School som är en 3-årig yrkesutbildning.
Har jobbat på Wallmans salonger, Sunwing resort, gröna lunds barnteater, röster i många olika animerade filmer, tv serier som 112-Aina, café bärs, Inte ok med mera. Spelat familjemusikal Djungelboken the musical och Robin Hood the musical. Jobbar som musiklärare på Fria Maria barnskola och undervisar i dans och musikal på Mälarhöjdens dansskola. Det är hennes andra produktion på Mälarhöjdens Friluftsteater.
Sommar 2022 har Annie gjort rollen som Rödluvan på vår teater.

Trevor Lewis
spelar Berättaren, den goda fen och all personal på slottet.
Trevor har jobbat professionellt som cirkus artist och pedagog sedan 1994 med färdigheter såsom jonglering, clown, diabolo, eld konst, balans konst, mim, ballong modellering, styltgång och enhjuling.
Som artist blandar Trevor en hög kvalitativ teknisk färdighet med ett komiskt kroppsspråk. Trevor har en musikalisk bakgrund som trummis, slagverkare och DJ.
Trevor är en frilans artist som oftast jobbar med Cirkus Cirkör, Clown MediciN där han jobbar som sjukhus clown på Karolinska Sjukhuset och Huddinge sjukhuset, Clowner utan Gränser där han har jobbat med projekt för äldre och med ensamkommande barn. Det är hans fjärde produktion på Mälarhöjdens Friluftsteater.
Senast har ni sett Trevor i föreställningen om Rödluvan & Vargen
Han även ansvarar för musik o manus bearbetning till sommarens föreställning

Gregor Michaj
som spelar Elaka Styvmamman. Han har stått på scen och framför kameran sedan 4 års ålder och har sen dess jobbat som artist och kreatör, dvs både medverkat som artist men även regisserat, koreograferat musikalteater, film och show sedan 1996.Gregor har stått på musikalscenen i Danmark flertalet gånger i bland annat musikaler som FAME, Crazy For You, West Side Story och Miss Saigon.
2006 medverkade Gregor i melodifestivalen med bidraget ”Mi Amor”.
Det är hans fjärde produktion på Mälarhöjdens Friluftsteater.
Senast som Vargen i föreställningen om Rödluvan .
Ha även ansvarar för musik, kostym o manus bearbetning till sommarens föreställning

Björn Törnblom spelar prinsen
Han har tidigare även tävlingsdansat pardans (standard o Latin) bl.a med sin syster sedan 7 års ålder. Vunnit 9 SM guld och representerat Sveriges på EM och VM i många år.
Deltagit i Let´s dance tre säsonger som proffsdansare och då dansat med Malou von Sivers, Susan Lanefeldt och Gudrun Schyman
Dragshowartist som under namnet ”Björta” underhåller med sin sång, dans och show både för vuxna och barn. Ingår i teatersällskapet ”Bland drakar och dragqueens” som turnerar landet runt och läser sagor, sjunger och dansar med barn på förskolor och bibliotek.

2019 var han med och sjöng och dansade i Jonas Gardells stor show ”Queen of fucking everything” på Cirkus i Stockholm och på Lorensbergsteatern i Göteborg.2020 spelade han rollen som Mercedes i musikalen ”La cage aux folles” i Gasklockorna i Gävle tillsammans med Lars Åke ”Babsan” Wilhelmsson. Turnerat i flera år med dansikalerna ”En dans på rosor” och ”Dansa samba med mig” med Tobias Karlssons danskompani ”Move your feet”

Undervisar numera barn och ungdomar i Solna sportdansklubb

Åsa Lundman spelar styvsyster
Gick estetisk linje på gymnasiet och studerade därefter vid Performance Arts School som är en 3-årig yrkesutbildning inom musikal.
Har jobbat på Wallmans salonger, Rix FM Festival, The Original Band ABBA, röstskådespelare i Sista Samtalet, medlem i rockbandet The Nightlight Orchestra och fältartist för Svenska Försvarsmakten.

Johanna Burman spelar styvsyster.
Hon är 25 år och har precis tagit examen från Cale Flygarens teaterskolan. Hos stod på scen första gången vid 8 års ålder. Johanna har medverkat i flera Enskedespelets föreställningar bl.a. Oliver Twist ,Alice i underlandet. Hon har också jobbat bakom scen på Turteater o Satans Demokrati m.fl.