Medverkande i Rödluva & Vargen 2022

Annie Lundin Hallgren- spelar Rödluvan.
Utbildad dansare &  musikalartist vid Performing Arts i Göteborg. Annie jobbar som professionell skådespelare & musikalartist och har spelat med i diverse Dröse & Norbergs uppsättningar och familjeföreställningar, bland annat senast aktuell i Robin Hood the Musical. Annie arbetar även som stödpedagog i kommunala skolan.

Gregor Michaj spelar Vargen.
Gregor är en mångsidig artist. Spelat musikaler bl.a i Danmark, medverkat i Melodifestivalen, som en frilans artist jobbar med Storschlager, olika produktioner även som kostymdesigner .
I förra årets uppsättning av Askungen  gjorde Gregor  en succé med rollen som styvmamma.
Gregor har gjort all musik arr  i föreställningen.

Kan vara en bild av 1 person

 

 

 

 

Trevor Lewis spelar flera roller i föreställningen.
Han har jobbat professionellt som cirkus artist och pedagog sedan 1994 med färdigheter såsom jonglering, clown, diabolo, eld konst, balans konst, mim, ballong modellering, styltgång och enhjuling.
Som artist blandar Trevor en hög kvalitativ teknisk färdighet med ett komiskt kroppsspråk. Trevor har en musikalisk bakgrund som trummis, slagverkare och DJ.
Trevor är en frilans artist som oftast jobbar med Cirkus Cirkör, Clown MediciN där han jobbar som sjukhus clown på Karolinska Sjukhuset och Huddinge sjukhuset, Clowner utan Gränser där han har jobbat med projekt för äldre och med ensamkommande barn.

 

Jan Mikael  Reuterberg  skådespelare, sångare
och egen företagare. Har jobbat på Dramaten, Stadsteater, drivet Lasse i parken i flera år. Just nu  Director of Ashram Villa Sunshine  en hälsoretreat utanför Barcelona. Mikael er projekt ledare i sommarens produktion o även spelar flera roller i föreställningen.