Min vän Fascisten

Min vän Fascisten – Premiär 13 augusti kl.19.00!
Observera! biljetter på

En hissnade musikalisk fest med vass humor och aktuella frågor!
Min vän Fascisten – av Klas Abrahamsson & Erik Gedeon (hör till Nordens mest spelade dramatiker) – sätts äntligen upp för första gången i Stockholm

Trots Corona spelar Reuben Sallmander tillsammans med Sveriges musikalelit den vassa och humoristiska musikfesten

Spelas endast ett fåtal föreställningar, tor 13/8, fre 14/8, ons 19/8, tor 20/8, fre 21/8. Köp din biljett innan de är slut! Endast 50 platser per föreställning.

EXTRAFÖRESTÄLLNING DEN 16/7 KL.15.00

 


Året är 2011. SD är på framfart och åsikterna står som spön i backen. En sommarkväll i augusti träffas de sex medelålders ”Bullerby” vännerna i skärgården för att äta kräftor tillsammans. ”Bullerby” gänget är ett politiskt tvärsnitt ur den svenska medelklassen. Idyllen kommer att rubbas när en oväntad gäst, en man klädd i nazist uniform dyker upp från ingenstans.  Rollen som den okända mannen spelas av Reuben Sallmander. Det är en musikaldramafest med värme, smärta, humor och tragik. Det sjungs om allt man inte gärna pratar om!

lyssna här

Ensemblen består av folkkäre skådespelaren Reuben Sallmander, Frida Bergh, som tidigare spelat Min vän Fascisten på Malmö Stadsteater, Thérèse Andersson Lewis, direkt från megasuccén Så som i Himmelen, Åsa Bergh, som nyss medverkat i En värsting till Syster på China teatern, Niklas Löjdmark Chressman, senast från Skönheten och Odjuret som spelats på Malmö Opera, Anders “Butta” Börjesson mångsysslaren som vi tidigare bland annat sett på Folkoperan och debutanten Teodor Wennö 19 år. Orkester under ledning av Johan Mörk tillsammans med Carl – Emil Svensson, Tobias Johansson, Jonathan Lind.

Produceras av Artisterian STHLM kollektiv.

Läs mer här läs här

 

Kom och njut av sommarteater när den är som bäst och dessutom finns det fullständiga rättigheter!

Vi ses i augusti! Live! Hurra!

 

Biljetter:
Min vän Fascisten