Rödluvan & Vargen

 

 

 

 

 

 


Rödluvan & Vargen, en färgsprakande, småläskig och tokrolig föreställning, fylld med cirkus, dans och musik.
Vi berättar sagan i modern tappning där Rödluvan är en stark flicka som älskar rättvisa.

Medverkande:
Gregor Michaj

Gregor är utbildad på Performing Art School i Göteborg och har många års erfarenhet av nöjesbranschen där han bl.a jobbat med Carola, Linda Bengtzing, Shirley Clamp och Christer Björkman. I melodifestivalen har Gregor körat åt Arja Saijonma, After Dark och Nina & Kim. År 2006 deltog han själv i Melodifestivalen med låten ”Mi Amor”. Vi är glada att ha honom i vår föreställning.

Trevor Lewis

Trevor har jobbat professionellt som cirkusartist och pedagog sedan 1994 med färdigheter såsom jonglering, clown, diabolo, eld konst m.m.
Som artist blandar Trevor en hög kvalitativ teknisk färdighet med ett komiskt kroppsspråk. Trevor har en musikalisk bakgrund som trummis och slagverkare.Han jobbar ofta med Cirkus Cirkör och Clowner utan Gränser i olika projekt för bl.a. äldreboenden samt asylboenden runtom i Sverige. Nu får vi äntligen se honom här hos oss!

Mikael Reuterberg

Mikael skådespelare, regissör.
 Har varit en aktiv teaterdirektör och startade och drev succéteatern teater Lasse i Parken i Stockholm och även Kronhusteatern i Göteborg.Han har medverkat flertalet år som sångare/skådespelare på Dramaten och Stockholms Stadsteater.Bland rollerna märks bl a. Tartuffe, King Duncan och Tant Blomma.Vi är så glada att Mikael nu valt att jobba hos oss.

Matilda Strand- avslutat studier vid BASE 23,musikalartist

Matilda är utbildad vid SMU, Stockholm Musikalartist Utbildning. Hon har medverkat i bl.a Utvandrarna på Dramaten i regi av Mats Ek, Fräck i Frack med Opera Light och Satans Demokrati.

www.matildastrand.com

 

 

Manusbearbetning och regi Alla Luks

Alla är konstnärlig ledare och producent på Mälarhöjdens Friluftsteater och Opera Light. Utbildad vid Teatermusik Högskolan i Ryssland. Har jobbat på Musikteater i St. Petersburg och på flera teaterscener runt om i Sverige. Hon regisserar och medverkar i Opera Lights produktioner på Boulevardteatern, Nyårskonserter på Grand Hôtel i Spegelsalen, turnerar runt i Sverige. Medverkat och producerat alla produktioner på Friluftsteatern.

 

 

 

Sommarteater för alla åldrar.