Sonja Aldén sommarkonsert ”Under bar himmel”

Söndag den 23/8 kl.18.00 ”Under bar himmel”
Sonja Aldén och pianisten Carina E.Nilsson

Biljetter till Sonja Aldéns konsert ” Under bar himmel” gick åt snabbt och därför lägger vi nu in en extrakonsert kl. 14.00 den 23/8.
Med sig har hon Carina E. Nilsson på piano samt Magnus Eugensson på bas/ gitarr. Mälarhöjdens Friluftsteater har många platser men vi säljer enbart ett fåtal av dessa. Så kom och njut av denna unika konsert under trygga omständigheter!

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till en varm och mycket stämningsfull musikupplevelse som du sent kommer att glömma. 

Sonja Aldén är en av landets mest folkkära sångerskor. Precis nyligen gjorde hon comeback i Melodifestivalen med bidraget ”Sluta aldrig gå”. Som många säkert minns så var det även i just Melodifestivalen som hon år 2007 fick sitt stora genombrott med låten ”För att du finns”. Den tog sig hela vägen till final och kom att bli en jättehit och toppade bl a Svensktoppen under hela ett halvår, Sonja fick även en Rockbjörn i kategorin ”Årets kvinnliga artist”.

Hon har släppt 5 album och turnerat och turnerar flitigt över hela Sverige. 

Carina E Nilsson hade sitt första framträdande som pianist vid tre års ålder och har allt sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid.
Med drygt 6.000 spelningar i bagaget och ca 250 spelningar om året kan man nog utan att överdriva säga att hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.

Köp här till kl.14.00

Konsert kl.18.00 SLUTSÅLD